Over ons

Jouw zoektocht naar een occasion

Je bent op zoek naar een nieuwe auto. Of beter gezegd: een occasion die zo goed als nieuw is. Je wilt een hatchback, stationwagen of een boodschappenauto voor erbij. Een goede auto voor een eerlijke prijs. Een occasion waar niks mis mee is, eentje die jou niet onverwachts in de steek laat.

Je hebt stad en land afgespeurd naar een betrouwbare occasiondealer. Een dealer die transparant is, jou vriendelijk helpt en die met je meedenkt. En als het even kan ook nog een mooie prijs voor je inruilauto geeft.

Zo’n auto kopen blijkt lastiger dan gedacht. En dat is jammer. We zijn zelf autoliefhebbers. Benzine stroomt door onze aderen. Zelfs onze werkschoenen hebben minimaal een profiel van 1,6 millimeter. Geloof ons: we weten hoe lastig het is de betrouwbaarheid van autodealers in te schatten.

Daarom is er MSI Automotive

Daarom zijn we MSI Automotive begonnen: zodat jij soepeltjes jouw perfecte occasion kan kopen. Een occasion waar je trots op bent. Waar je nog vele kilometers mee rondscheurt, toert en sjeest.

We hebben onszelf dan ook een aantal dingen beloofd. Zo zijn we altijd eerlijk en transparant naar je. Je mag alle documenten inkijken, en meer.

Daarnaast zijn onze afspraken met jou heilig. Als we zeggen dat we iets voor je regelen, dan doen we dat ook echt voor je.

Kom je bij ons langs, dan ben je zeker van het volgende:
  • Je auto is professioneel onderhouden en gereinigd
  • Je krijgt je auto mee met een servicebeurt, APK en BOVAG-veiligheidscheck
  • Je vindt bij ons alles over de geschiedenis van de auto
  • We denken met je mee over de financiering, garantie en verzekeringen
  • Je geniet nog talloze veilige en fijne kilometers van je nieuwe occasion

Klinkt goed toch? Kijk eens naar ons ruime aanbod, plan een proefrit in of bespreek met ons welke opties er zijn. Laat ons hieronder weten hoe we je kunnen helpen.

Contactformulier