Hoe werkt het?

Rij voortaan in een occasion die rijdt, voelt en zelfs ruikt als nieuw

Je zoekt een occasion. Eentje die perfect bij je past, goed onderhouden is en waarbij ook de aankoop gesmeerd gaat. Klinkt als een onmogelijke taak, toch? Dat dachten wij ook. En omdat we zelf weten hoe lastig het is om zonder gedoe een goede occasion te kopen, maken we het jou makkelijker dan ooit.

Het gaat bij MSI Automotive namelijk iets anders dan je gewend bent bij andere autobedrijven. Eerlijker, veiliger en sneller.

Van proefrit tot aankoop: je weet dat het goed zit

We doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je zo veilig en fijn mogelijk rijdt, zelfs al tijdens je eerste meters.

Dit is waar je op mag rekenen:
  • Je auto is professioneel onderhouden en gereinigd. Dat betekent dat je occasion van binnen en buiten is verzorgd door ervaren specialisten.
  • We zorgen ervoor dat je minimaal nog 6 maanden APK hebt.
  • Voordat je gaat proefrijden heeft je auto al een beurt en de BOVAG-veiligheidscheck van 52 punten gehad. Zo maak je een vliegende, veilige start.
  • Ook qua financiering, garanties en verzekeringen is er genoeg mogelijk. We denken met je mee om het beste voor jou te kiezen.
  • Wil je je nieuwe auto meteen meenemen, of juist op een bepaalde datum? Dat kan.

Heb je een vraag of wil je langskomen in de showroom om het een en ander te bespreken? Neem contact met ons op, dan helpen we je op weg.

Rij veiliger en fijner dan ooit door Duitse grondigheid

De auto’s die je bij ons vindt importeren we uit vooral Duitsland. Dat heeft veel voordelen voor ons, maar vooral voor jou. Duitsers zijn autoliefhebbers pur sang: ze gaan erg zorgvuldig met hun auto om. En dat merk je bij deze occasions.

Hier kan je vanop aan als je een occasion koopt bij MSI Automotive:
  • De auto reed vooral op de snelweg, wat veel beter is voor je auto.
  • Duitsers onderhouden liever dan dat ze repareren. Je auto is dus topfit, van binnen en buiten.
  • In Duitsland zijn de APK-keuringen veel strenger dan hier. Je weet zeker dat er niks mis is en je auto geen verborgen gebreken heeft.
  • Liegen over de staat van je auto is strafbaar: er wordt niet gesjoemeld met kilometerstanden en andere onderdelen.

Heb je een occasion op het oog?

Dan is het tijd om er een proefrit mee te maken. Zo ontdek je echt of de auto perfect bij je past. Rij een stuk door de wijk en natuurlijk op de snelweg om de auto goed te ervaren.

Wordt dit ‘m?

Beviel de proefrit en is dit de auto die je wilt? Dan bespreken we het gedane onderhoud en beantwoorden we al je vragen. Denk aan garanties, financiering en verzekeringen.

Staan de handtekeningen op papier? Dan feliciteren we je met je nieuwe occasion. Daarna rij je meteen weg met je gloednieuwe occasion, of kom je ‘m later ophalen.

Op naar veel rijplezier en veilige kilometers.

Past de auto niet bij je?

Blijkt dit toch niet de auto voor jou, dan gaan we graag met je op zoek naar de geschikte occasion voor jou. We denken met je mee, bespreken je wensen en kijken of we de ideale auto hebben staan.